Voorwaarden

  1. De minimale verblijfsduur is 7 dagen
  2. De huurperiode kan op iedere dag van de week ingaan, voor zover de villa beschikbaar is. De verblijfsduur is geheel aan de individuele wensen aan te passen.
  3. Betaling: 35% aanbetaling bij boeking. Restantbetaling 6 weken voor ingangsdatum huurperiode De aanbetaling wordt niet gerestitueerd bij annulering.
  4. Dagelijkse schoonmaak is mogelijk op verzoek. Kostenopgave op verzoek. Deze kosten worden ter plaatse afgerekend.
  5. Deposito: Een deposito € 250,= is verschuldigd ter dekking van eventuele schade aan villa en inrichting. Dit deposito gelijktijdig met de restantbetaling te voldoen. Het deposito wordt geretourneerd tussen 7 en 30 dagen na het vertrek en na de inspectie en schoonmaak van de villa.
  6. Opties: Een optie op de villa kan kosteloos worden verkregen voor maximaal 1 week.
  7. Na aanbetaling van de villa is de reservering definitief en kan niet meer worden gewijzigd. De aanbetaling wordt niet meer teruggestort.
  8. Sleutels worden overhandigd op het resort-kantoor bij aankomst of in de sleutelbox met code bij de voordeur van de villa. De sleutels dienen bij vertrek te worden geretourneerd. Bij vertrek zonder retournering van de sleutels wordt € 45,= in rekening gebracht.
  9. Levensmiddelenpakket: Dit pakket, dat op verzoek kan worden verstrekt, bestaat uit koffie, thee, Coca Cola, pindakaas, jam, boter, eieren, melk, vruchtensap, brood, bier, vleeswaren en appelen. Prijs op aanvraag.
  10. Uitsluiting aansprakelijkheid: De verhuurder noch het resort-management aanvaarden enige aansprakelijkheid voor de veiligheid van huurders en voor buitengewone weersomstandigheden. Huurders zwemmen op eigen risico.