Wat huurders vinden

Met de vernieuwing van onze website (per 1 januari 2019)  is er de rubriek Reviews. We nodigen u van harte uit ook uw bijdrage aan ons te mailen!

Olaf, met gezin oktober 2019
We hebben het prima naar ons zin gehad in jullie huis. We hebben veel van de omgeving bekeken en de kinderen hebben zich prima vermaakt in het zwembad. De faciliteiten van het huis hebben ons zeer gepast.

Jolanda en Hans september 2019
We hebben intens genoten van jullie prachtige huis.
We hadden een goed alternatief om goed koop te kunnen golfen, en daar hebben we dankbaar gebruikt van gemaakt. (Golfnow, Hotdeals )
Het is ons zo goed bevallen dat we graag terug willen.

Johan, met gezin augustus 2019
Mooi compleet en rustig gelegen villa met zwembad.

Mark, met gezin juli – augustus 2019
Wat een fantastische woning is dit. Van alle gemakken voorzien. Wij voelden ons direct thuis. Lekkere bedden. 2 badkamers. Wel zo handig met 2 volwassenen en 2 pubers. Nederlandse televisie .d.m.v. IP TV. Goed gelegen voor uitstapjes naar o.a. Tampa, Crystal.River, Orlando en St. Augustine. Supermarkten en restaurant op 10 minuten rijden.

Carten, met gezin juli 2019
Leuke villa met zwembad dat omheind is met een screen, wat zeeer aangenaam is om ‘s-avonds buiten te zitten. Het huis ligt in een rustige omgeving.

Marcel, met partner juni – juli 2019
Twee weken verbleven in de Villa in Inverness.
Een prima locatie om indien gewenst diverse uitstapjes te maken naar de kust/ pretparken of naar de mooie natuurparken in Florida. Het huis is van alle gemakken voorzien vanuit je tuin kan je genieten van de rust en alle dieren die spontaan op bezoek komen. Kraanvogels en eekhoorntjes etc.
Kortom wij komen zeker nog terug in de toekomst.

Januari, februari, maart, april en mei 2019
3 terugkerende families en eigen verblijf.

Sander, met gezin januari 2019 
We willen je bedanken voor de perfecte staat en presentatie van jullie vakantiehuis. Het ontbrak aan niets, geweldig. We hebben ons goed vermaakt en vele uitstapjes gemaakt.

Sylvia , met gezin augustus 2018
Een fantastische villa, heerlijk rustig. Alles was aanwezig. Zeker een aanrader! We komen graag nog een keer terug.

Andrea, met partner mei 2018 
Das Haus hat uns sehr gut gefallen, alles hat genauso ausgeschaut wie auf den Bildern. Wir waren sehr zufrieden und würden jederzeit wieder kommen.